Svet

Region

Danijel Krejg napao obožavatelja!

Glumac Danijel Krejg koji glumi aktuelnog Džejmsa Bonda nije uspeo da se iskontroliše dok ga je jedan od njegovih obožavatelja slikao mobilnim telefonom.

Danijel Krejg napao obožavatelja!



Glumac je sa svojom suprugom Rejčel Vajs bio u prodavnici i kupovao namirnice kada ih je video jedan od brojnih fanova. On je počeo da ih slika svojim mobilnim telefonom što Krejg nije mogao da izdrži.

Danijel je povikao: "Da li je to što kupujem hranu sa svojom suprugom toliko interesantno?!", a zatim oteo telefon iz ruku njegovog obožavatelja. Međutim, Danijelova supruga Rejčel ostala je smirena pa se odmah umešala objašnjavajući fanu šta je privatnost. Rejčel je smirila svog supruga, a zatim uspela da nagovori fana da obriše sliku iz telefona, kao i da se izvini Danijelu.

Ovaj bračni par poznat je po tome da ne iznosi previše svog privatnog života u javnost, jer je privatnost očigledno veoma bitna Danijelu Krejgu, on je jednom prilikom izjavio: "Ako jednom izgubiš privatnost, nestala je. Ne možeš je ponovo kupiti, ne možeš dobiti svoju privanost nazad!".

Autor: M.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>