Svet

Region

Hurem spava kod Cece! (Foto)

Turska glumica Merjem Uzerli, koja je slavu stekla zahvaljujući glavnoj ulozi Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" provodi vikend u sobi najveće srpske zvezde.

Hurem spava kod Cece! (Foto)



Hurem je, naime, rezervisala predsednički apartman u hotelu "Ramada Aqua world resort" u Budimpešti, gde će u društvu dece iz svoje porodice provesti naredni vikend, potvrđeno je medijima od strane Zite Ovari, PR manadžerke hotela iz Budimpešte.

"Gospođica Uzerli drugi put dolazi u naš hotel sa prijateljima i obično dane provode u ludorijama akva parka. Kako je zahtevala VIP apartman, tokom boravka u Budimpešti biće smeštena u Cecinom apartmanu, odnosno VIP odajama našeg hotela koje nose ime jedne od najpopularnijih pevačica na Balkanu", kaže Zita.



S druge strane, folk diva ne krije zadovoljstvo zbog činjenice da će "ugostiti" popularnu Hurem.

"Pratim seriju i lagala bih ako bih rekla da me Hurem nije opčinila na neki način, čak i pored svih smicalica koje pravi. Moji prijatelji sa decom trenutno borave u hotelu i čuli su da glumica dolazi i da će biti smeštena baš u apartman koji nosi moje ime. Želim joj da uživa i da se lepo provede", kaže Ceca i dodaje da će uskoro i sama poći sa decom na vikend u ovaj hotel.

"Veljko i Anastasija obožavaju akva parkove, a ja tamo punim baterije. Generalno, termalna voda me opušta i u tim bazenima mogu da aprovedem ceo dan", rekla je Ceca.



"Ramada aqua world resort" iz Budimpešte je omiljena destinacija srpskih turista i idealno mesto za odmor porodica s decom iz naše zemlje i regiona. U promociju ovog kompleksa uključene su i mnoge ličnosti iz Srbije i regiona, a hotel u svetu trenutno promoviše srpski top model Gordana Radić.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>