Region

Svet

Biljana Ristić: Moj život je kao film o Bondu

Biljana Ristić, žena zaraznog smeha i nepresušne energije o povratku na mali ekran, optimizmu i ljubavi.

Biljana Ristić: Moj život je kao film o Bondu



Marko me je osvojio svojim duhom, pameću, čestitošću i dobrotom. Imam velikog sina, ne planiram ponovo da se udajem, niti da gradim takve veze.

Ukoliko biste u jednoj rečenici opisali Biljanu Ristić, ona bi glasila: žena zaraznog smeha, nepresušne energije i neverovatnog optimizma. Priznaje da je iskrenost jedina osobina koju kod sebe ne voli. Kaže da je imala sreću da bude na vrhu, ali da se suočila i sa teškim trenucima i da je uprkos svemu sačuvala radost života i snagu da stegne zube kada je potrebno. Mada već duže vreme ima plavu kosu, ističe da je crnka u glavi, ali da joj ponekad prija da razmišlja kao plavuša. Nekadašnja mis Jugoslavije i jedna od naših najuspešnijih imitatorki nedavno je dobila šansu da se vrati na mali ekran, kao voditeljka emisije "Modna policija". Međutim, sve se završilo pre nego što je i počelo.

- To je bilo najavljeno kao moj veliki povratak, imala sam dobru ekipu saradnika, ali, nažalost, sve se završilo na pilot-emisiji - kaže za "Novosti" Biljana Ristić. - U tom trenutku dogodilo mi se nekoliko pehova, imala sam grip, a zatim i problem sa okom i zubom. Žao mi je što je tako ispalo, jer sam dobila veliku šansu, ali sam se sa ljudima sa Pinka razišla u dobrim odnosima. Mislim da me publika ne vidi u takvim emisijama i nije baš zahvalno javno ocenjivati druge. Svako od nas ima modne promašaje, ali je mnogo važnije da nemate životne promašaje.

Vaš život mnogima izgleda kao bajka...

- Tako izgleda i često govorim da mi je život kao film o Džejmsu Bondu. Bila sam nekoliko puta zabranjivana na televiziji i to je trajalo sedam-osam godina, ali sam verovala da će mi se neka vrata kad-tad otvoriti i to se desilo. Uvek sam govorila: "Dok je glave, biće i kape". Moj život je bio vrlo turbulentan, mislim da sam proživela nekoliko života. Radila sam ono što sam volela, pretvorila sam hobi u posao. Moram da istaknem da su mi žene mnogo pomogle u životu. Muškarci imaju drugačiju viziju, oni mlade i lepe žene prvo vide u horizontali. Znala sam da to nije moj put. Takođe, nikad nisam želela da budem prosečna ni u čemu. Ne volim prosečnost ni u oblačenju.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>