Region

Svet

Biljana Ristić u Modnoj policiji

Biljana Ristić vraća se na male ekrane posle velike pauze u novoj emisiji TV Pink "Modna policija". Ona će biti voditelj ove modne, ali i komične emisije koju će čuvena komičarka začiniti svojim višestrukim talentom.

Biljana Ristić u Modnoj policiji



U studiju će se naći i modni kritičari Neven Ciganović i Natalija Obrenić, kao i manekenka Bojana Stojković koji će oštro, ali i objektivno komentarisati stajlinge VIP ličnosti na crvenim tepisima beogradskih događaja.

Neven je domaćoj publici poznat kao učesnik rijalitija "Survivor", ali je u Hrvatskoj njegov britak jezik mnogim poznatima zagorčao život. Natalija je završila fakultet primenjenih umetnosti i po profesiji je modni dizajner i stilista. Javnosti je poznata kao naš prvi modni kritičar koji se bavio VIP-ovcima u prvom "modnom žiriju" u nedeljniku "Svet".

Ona je ostala upamćena kao neko ko je bez dlake na jeziku davao sud o krpicama koje su ponele javne ličnosti, sa svim argumentima. Bojana Stojković se manekenskim poslom bavi skoro deceniju. Od skoro se bavi i stilizovanjem poznatih ličnosti. Ni njoj ne manjka duhovitosti i opaski koje mogu mnogima da zasmetaju.

Na projektu će raditi veliki broj scenarista, kao i dva reditelja. Emisiju proizvodi privatna produkcija "Top manifest", a prvu epizodu moći ćete pogledati u nedelju 11. novembra.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>