Region

Svet

Vlada Aleksić: Ne vezujem se za takmičare u Talentu (Foto)

Vlada Aleksić, voditelj popularnog šou-programa "Ja imam talenat", otkriva da se trudi da se emotivno ne vezuje za kandidate kako mu ne bi bilo teško kada odu.

Vlada Aleksić: Ne vezujem se za takmičare u Talentu (Foto)



Reditelj Olimpijskih igara Pol Kiridž naučio ga je kako da razmišlja televizijski, te se trudi da to i realizuje, mada se ovogodišnja seztona polako primiče kraju.

"Ove godine šou "Ja imam talenat" je vizuelno mnogo bolji nego prethodnih sezona, scenografija je veća i bolja, a od gostiju iz Londona, reditelja Pola Kiridža, koji je radio Olimpijske igre, Ivana i ja smo dobili dodatni podstrek i savete koji su nam pomogli. Njegov konkretan savet upućen nama kao voditeljima bio je da je manje - više. Pošto najave za takmičare pišemo sami, pomogao nam je da ih očistimo i da gađamo u suštinu, naučio nas je da razmišljamo televizijski", rekao je poznati glumac i voditelj.

Kako kaže, emisije kao što je "Talenat", koje se rade uživo, sa sobom nose posebno uzbuđenje. Čak i ako se potkradu neka greška ili lapsus, voditelji ovog šoua se trude da to ispadne simpatično jer je i to draž živih prenosa. Vlada ističe da je ove sezone dobrih talenata na pretek, te da mu je teško da nekoga posebno izdvoji, iako ima takmičara koji su na njega ostavili poseban utisak.

"Ja se trudim da se emotivno ne uplićem, da mi ne bude žao posle kada neko ispadne. Takođe ne želim nikoga da protežiram, trudim se da budem fer, iako naravno imam svoje favorite. Nemanja i Aleksandra, koji su nastupali prošle nedelje, vrlo su skroman par, koji su tako tiho ušli na scenu, a sa nje sišli kao velike zvezde. Skoro da ih nisam ni primetio u bekstejdžu, a onda kada sam ih čuo, pitao sam: Pa dobro, gde su oni bili do sada?", našalio se Vlada.



Jedan od najzanimljivijih aspekata ovog šoua je što na licu mesta gleda kako se od mladih ljudi koji prvi put nastupaju na velikoj sceni rađaju zvezde i što "Talenat" svima pruža priliku da svoj talenat pokažu i izvan svoja četiri zida.

"Svi takmičari su jako mladi, oko 20 godina. Zanimljivo mi je kroz šta oni prolaze jer su do sada nastupali samo na malim scenama, sve im je čudno, vidim taj strah kod njih, a onda kako odmiču probe, vidim kako polako osvajaju scenu i kako su sve sigurniji u sebe. Uzbudljivo je gledati kako se nova zvezda formira i rađa. Pritom, ovde za vas nije sve gotovo ako ne pobedite. Bojana Stamenov nije pobedila prošle godine, ali je sada na "Beosongu" i ko zna, možda će biti evrovizijska pobednica", objašnjava Vlada.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>