Region

Svet

Zorica Brunclik strahuje za svoj život!

Zorica Brunclik se ne pojavljuje u javnosti, jer su je pozivi Miloša Bojanića na linč preplašili. Njen surpug Miroljub Aranđelović Kemiš kaže da pevačica strepi za svoj život.

Zorica Brunclik strahuje za svoj život!



"Zorica se ne krije! Jesmo Kuriru obećali intervju za prošlu sredu, ali smo, šokirani naslovima u pojedinim novinama, morali da ga odložimo. Moja supruga se oseća ugroženo i strepi za svoj život", priča Kemiš i dodaje: "Miloš Bojanić poziva na kamenovanje! Razumite, kamen nije što i jaje. Kamen se ne razlikuje od metka! I jedno i drugo mogu da ubiju čoveka! To je otvoren poziv na ubistvo! On je Zoricu nazvao zlikovcem! Pa, znate li gde je mesto zlikovcima u današnjoj Srbiji?! To su ratni zločinci koji su po zatvorima".

On navodi da su zbog toga angažovali tim advokata i da će se Zorica ubrzo obratiti javnosti: "Već smo podneli tužbu protiv Miloševih laži o stanu i proces je započet. Tužićemo ga za svaku laž, pretnju, ružnu reč koju je izgovorio na račun moje porodice. Nismo tražili policijsku zaštitu, ali, u dogovoru sa advokatima, spremni smo na svaki korak kako bismo se zaštitili".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>