Region

Svet

Šaban Šaulić i Zorica Brunclik: Uskoro duet! Hit u najavi! (VIDEO)

Prve reakcije su više nego pozitivne. Šaban Šaulić i Zorica Brunclik snimili su treći zajednički duet. Hit u najavi, a uskoro i cela numera. Premijera je zakazana za 17. septembar.

Šaban Šaulić i Zorica Brunclik: Uskoro duet! Hit u najavi! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeZorica Brunclik i Šaban Šaulić snimili su treći zajednički duet, koji nosi naziv “Ti možeš sve”, a zbog velikog interesovanja publike danas su pre premijere, koja je zakazana za 17. septembar, objavili deo pesme.

Odmah po objavljivanju publika je reagovala sa ogromnim brojem podela na društvenim mrežama, a pohvale za pesmu pljušte sa svih strana, potvrđujući da je pesma zasluženo unapred proglašena za hit. 

Zorica će, inače, prvo prikazivanje spota dočekati u Americi, gde je na izuzetno posećenoj turneji, dok je Šaban ovih dana zauzet pripremom svog muzičkog spektakla, koncerta u Štark areni, kojim će 6. oktobra proslaviti 50 godina karijere.

Njihov duet će inače svoje prvo javno izvođenje imati na ovom koncertu koji je već proglašen muzičkim događajem godine, i za koji vlada nezapamćeno interesovanje, pa se očekuje da već u narednim danima sva mesta budu rasprodata.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>