Region

Svet

Zvezde Granda: Zorica Brunclik odbila Popovića, ništa od nove sezone!

Zorica Brunclik neće biti član žirija u devetoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda" pa je od septembra nećemo gledati u popularnom muzičkom serijalu, iako je je u prethodnoj sezoni ostavila najveći utisak na publiku i takmičare.

Zvezde Granda: Zorica Brunclik odbila Popovića, ništa od nove sezone!


 
Pobednik Zvezde Granda 2014 Mirza Selimović dobio ključeve od stana! (Foto)
Zorica Brunclik je odbila Sašu Popovića i njegovu ideju da se i dalje pojavljuje u prestižnom takmičenju, a razlog pevačicine odluke je, navodno, to što je direktor "Grand" produkcije u više navrata tokom direktnpog prenosa osporio njeno stručno mišljenje, što ju je izuzetno pogodilo.

"Svi koji su pratili Zvezde Granda znaju da su Zorica i Saša tokom takmičenja imali oprečna mišljenja u vezi sa pojedinim kandidatima. Brunclikova je stekla utisak da Popović ne uvažava njeno stručno mišljenje te da je čak sabotira, što je rezultiralo javnim prepucavanjem usred emisije, koje se nastavljalo i nakon što bi se kamere isključile. Zbog toga je pevačica Popovićev poziv da se nađe na istoj poziciji i naredne sezone 'ladno odbila", istakao je upućeni izvor.

S druge strane, pevačicin suprug Miroljub Aranđelović Kemiš rekao je za "Alo!": "Koliko sam upoznat, Zorica još pregovara sa Popovićem, ne znam šta su se dogovorili".

Saša Popović je trenutno na odmoru u Italiji pa je ostao nedostupan za komentar.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>