Region

Svet

Miloš Vujanović zadovoljan plasmanom: Zvezde Granda su pomirile moje roditelje! (Foto)

Miloš Vujanović, drugoplasirani u šou Zvezde Granda 2014, zadovoljan je ostvarenim uspehom i kaže da mu nije krivo što mu je za dlaku izmakla pobeda, jer je publika najbolji žiri, a on je ostvario svoj san.

Miloš Vujanović zadovoljan plasmanom: Zvezde Granda su pomirile moje roditelje! (Foto)



Miloš Vujanović iz Gornjeg Milanovca stigao je do samog kraja takmičenja, a između njega i Mirze Selimovića publika je u subotu za pobednika osme sezone muzičkog šoua Zvezde Granda izabrala Mirzu Selimovića. Ipak, mladi Miloš ne žali što je bio tako blizu vrhu i dodaje da je Mirza sjajan momak i da su za ovih devet meseci, koliko je trajalo takmičenje, postali dobri prijatelji.

 
Zvezde Granda: Pobednik je Mirza Selimović ili Miloš Vujanović?!
"On je sjajan momak, ima predivnu porodicu i poseduje sve muzičke kvalitete. Borili smo se devet meseci i postali smo dobri prijatelji", rekao je Miloš za Kurir.

U poslednjem krugu je, primetili su mnogi, u nekoliko navrata zaboravio tekst pesme, što je opravdao nabojem emocija, jer je tada shvatio da postoji mogućnost da pobedi. "Nisam ja zaboravio tekst, tekst je zaboravio mene. Ostao sam bez teksta, u meni je proradio adrenalin, energija, emocija i sve mi se pomešalo, nisam mogao da se sastavim", iskreno kaže Miloš.


Foto: Facebook/Miloš Vujanović

Poznato je da te je otac napustio kad si napunio dve godine, a u bekstejdžu je sedeo pored tvoje majke. Da li su i njih dvoje izgladili odnose?

"Roditelji odlično funkcionišu zbog mene i brata. Zajedno su pratili moju borbu iz bekstejdža i podjednako me bodrili", kaže talentovana mlada zvezda, a na pitanje da li mu smeta što ga mnogi po izgledu porede sa Nikolom Rokvićem, Miloš odgovara: "Naravno, on je sjajan momak".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Miloš Vujanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>