Region

Svet

Region

Ništa od novih epizoda Nadrealista!?

Iako je bilo najavljeno emitovanje druge pilot-epozode "Nadrealisti" tokom novogodišnjih praznika na Prvoj srpskoj televiziji, to se nije dogodilo, a kada će niko sa sigurnošću ne može reći.

Ništa od novih epizoda Nadrealista!?



U najluđoj noći gledaoce, kao i ekipu serije, iznenadila je repriza prve pilot-epizode. Razlog tome ne zna ni reditelj serijala Milorad Milinković Debeli.

"Ne znam zašto nije pušten nastavak. Iskreno, i ja sam mislio da će pustiti, ali nisu i zaista ne znam ništa o tome", kaže reditelj novih "Nadrealista" i dodaje: "Mi smo u procesu rada i ne mogu sada da vam kažem koliko imamo snimljenog materijala i kada će on biti emitovan, ali što se nas tiče mislim da bi moglo da na proleće da počne da se prikazuje", ističe Milinković u izjavi za "Blic".

Sa Prve srpske televizije objašnjavaju da su zbog velikog interesovanja gledalaca i sjajnog rejtinga tokom novogodišnjih praznika reprizirali prvu epizodu. "O nastavku serijala blagovremeno ćemo obavestiti javnost", kažu sa Prve.

Opet iz producentske kuće "Adrenalin" poručuju da je druga epizoda spremna za emitovanje, ali kada će to biti zavisi samo od programske šeme Prve srpske televizije.
"Mi nastavljamo sa radom na narednim epizodama i sigurni smo da publiku uskoro čeka sjajan provod uz serijal "Nadrealisti" na Prvoj", poručuju iz "Adrenalina".

Producent Svetlana Drinjaković, ekskluzivno otkriva i šta će se dešavati u nastavku serijala. "Gledaćemo kako se nadrealisti hvataju u koštac sa novim virusom koji preti Srbiji. Ne propustite ni TV duel koji je aktuelan već 700 godina, vođen od strane britke voditeljke. "S one strane uma" će mrtvi i živi sukobiti interese, dok sa ove strane uma gledaocima ostaje da se dobro zabave", zaključuje Drinjaković.

Uz Neleta Karajlića u novim "Nadrealistima" igraju i Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Miloš Samolov, Goran Sultanović i drugi.

Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>