Region

Svet

Ja imam talenat: Predstavljanje kandidata na Badnje veče (Video)

Na Badnje veče revija kandidata koji misle da poseduju neki talenat se našla ispred žirija Nataše Ninković, Ivana Bosiljčića i Ivana Tasovca, a samo oni koji budu imali sreće i pravog talenta idu u dalje takmičenje.

Ja imam talenat: Predstavljanje kandidata na Badnje veče (Video)



Na početku nam se predstavio neko ko ne peva, ne igra niti žonglira. Luka Vasković je iz Niša i njegov talenat je slikanje portreta. On je telefonom slikao Tasovca, a zatim otišao da uradi portret.

Dok čekamo da se Luka vrati na scenu izlaze kapoeristi Centra brazilske kulture. Njih ima mnogo, a doveli su i goste iz Brazila, kako bi dočarali ovu zemlju u Beogradu. Žiri je zaključio da ne moraju ići u Brazil jer je Brazil došao kod nas. Sa tri da oni idu dalje.



Usledili su instrumentalisti. Slušali smo zvuke frule, harmonike, gitare. Neki su prošli drugi nisu, ali svakako je prijalo slušati ih.



Nego da vidimo kako je i da li Luka nacrtao Tasovca. Luka je izašao na scenu i pokazao žiriju svoje delo. Bosiljčić mu je rekao da se treba baviti stripo crtanjem. Nataša je konstantovala da Luka ima dara, ali da njegov talenat nije za dalje. I ostatak žirija je sledio njenu odluku tako da on ne ide dalje.



Došlo je vreme da čujemo i jedan vokal. Ivana Vladović iz Beograda pevala je pesmu Vitni Hjuston. Nataša je rekla da je Ivana na nju ostavil autisak i da ne bi prepoznala da je Vitni u pitanju. Tasovac je pitao da li nastupa u klubovima. Sa tri da Ivana ide dalje u takmičenje.



Miloš Nikolić iz Zaječara je došao da pokaže svoj talenat, a njegov talenat je gitara. Kako kaže nije baš neki pevač niti gitarista, ali kažu mu da dobro prenosi energiju na druge. Žiri je bio delimičan u tome da li je to za dalje ili nije. Tasovcu se to nije dopalo, ali su nataša i Ivan odlučili tako da Miloš ide dalje.



Nakon šarmantnog gitariste na scenu su izašli Bogdana i Pavle koji su školarci, ali su se osmelili da pevaju pesmu Kristine Agilere. Publika je aplaudirala dok su oni pevali, a žiriju je bilo toliko šarmantno to što su videli i čuli. Na tri, četiri dobili su tri da i idu dalje.



Miloš i Stefan se bave obradom kompozicija popularnog karaktera. Sviraju harmonike, a obradili su pesmu EKV-a "Anestezija". Žiri je začuđeno slušao šta se tu dešava, a zamerili su im što ne znaju da pevaju uopšte. Nataši je mnogo bilo zanimljivo i pohvalila je maštovitost i odvažnost. Sa jednim ne i dva da oni idu dalje.



Omar Eskobar iz Meksika je sledeći takmičar i njegov talenat je pevanje. Večeras će izvesti pesmu Ave MAria. Omar je skakutao po sceni, pevušio i tako zaradio tri X-a.



Nakon posete Rikija Martinija došli su plesači na red. Prijavili su se da ne bi više igrali na Adi, a i ide zima. Kada je vežbanje u pitanju vežbaju gde stignu. Oni su grupa Opozit. Tasovcu je sve bilo mnogo slatko. Bez obzira na sve žiriju se sve mnogo dopalo, ali ne dovoljno za prolazak.



Katarina Kovačević student. Voli hemiju, farmaciju i voli pevanje. Pevanje je opušta, a njen san je da se pojavi i da pruži ljudima utehu i sreću svojim pevanjem. Pevala je pesmu iz mjuzikla "Jadnici". Bosiljič joj je rekao da nije toliko lepa prozvali bi je Suzan Bojl, koja je takođe tu pesmu pevala u jednom takmičenju. Žiri je glasao i sa tri da ona ide dalje.



Došlo je vreme da nam se predstave reperi koji su nizali svoje ili tuđe rime. Neki su prošli, a neki nisu uspeli da oduševe žiri.


Nakon repera predstavili su nam se Aleksandra i Nemanja. Oni su žiriju predstavili svoj talenat. On svira gitaru, a ona peva. Žiri je vidno uživao dok su slušali ovaj duo. Nakon dugog aplauza došlo je vreme da žiri kaže svoje. Odmah su glasali i sa tri velika da oni idu dalje.



To su bili takmičari koji su prošli kroz ovu epizodu emisije "Ja imam talenat". Neki su imali više, a neki manje sreće. Kako bilo uživajte u ovoj Badnjoj večeri, a sa novim kandidatima se družimo naredne nedelje.

Autor: Sokol Vuk
Foto: RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>