Region

Svet

Suzana Mančić: Još uvek sam u dobroj formi! (Video)

Krajem novembra najavljeni spot za numeru ''Oldtajmerka'' grupe Zarđali Ekser, u kome glavnu ulogu igra Suzana Mančić, ugledao je svetlost dana.

Suzana Mančić: Još uvek sam u dobroj formi! (Video)



"Kada me je Bane Ekser pitao da li bi sa njegovim bendom snimila spot za pesmu ''Oldtajmerka'', prihvatila sam čim mi je odrecitovao tekst i ispričao kako je zamislio da spot izgleda. Dopala mi se reč ''Oldtajmerka'', kao i ideja, akcija i poruka koju pesma nosi", rekla je Suzana Mančić.

"Samo snimanje mi nije teško palo, jer kao što vidite, još uvek sam u dobroj formi! Sve je lakše kada je u ekipi dobra energija, koja ih je krasila sve vreme snimanja. Bilo mi je zadovoljstvo da snimim spot sa Zarđalim Ekserom i verujem da je pred bendom lepa pespektiva, jer zrače entuzijazmom, energijom i dobrim idejama", dodala je Suzana.



Lider grupe koja je za kratko vreme skrenula pažnju javnosti na sebe i svoj prvi album ''Nikad nije kasno'' objavljen početkom novembra 2012, nije krio zadovoljstvo pohvalivši kamermana Milana Đolovića i montažera Vanju Todorovića.

"Zadovoljan sam kako je spakovan spot. Snimali smo u više navrata na različitim lokacijama. Sve je bilo odlično. Jedino je bilo malo problema sa Suzaninim terminima, jer je kao multimedijalna ličnost prezauzeta. Pokazala se kao velika lafica, drugar i veliki profesionalac. Zahvaljujući Suzani koja puca od lepote i sija od sreće i zadovoljstva, spot je dobio posebnu dimenziju, kakvu sam priželjkivao. Uostalom, pogledajte ga i sve će vam biti jasno. Zahvalan sam Suzani što nam je ukrasila spot", istakao je Bane Ekser, osnivač i vodeći autor grupe Zarđali Ekser.

Pogledajte spot.



Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>