Ostalo

Sme�no

Hit na Internetu: Nerođena beba uhvatila doktora za prst

Zapanjujuća fotografija na kojoj beba, u trenutku rođenja, rukom kroz otvor na majčinom stomaku hvata doktora za prst, postala je jedan od prvih hitova na Internetu u 2013. godini, pošto su je srećni roditelji postavili na Fejsbuk.

Hit na Internetu: Nerođena beba uhvatila doktora za prst



Bebu je carskim rezom rodila Ališa Etkins iz Arizone 9. oktobra prošle godine, a njen suprug Rendi je fotoaparatom ovekovečio taj dirljivi trenutak, prenosi britanski list "Daily Mail".

"Doktor me je pozvao i rekao: 'Hej, zgrabila je me je za prst!'", priseća se Rendi u izjavi za američku televiziju 3TV Njuz, opisujući neverovatan prizor male ruke bebe koja iz majčinog stomaka doktoru pomaže da je donese na svet.

Na veliko iznenađenje mame Ališe, koja je profesionalni fotograf, ova neobična fotografija je privukla ogromnu pažnju javnosti i do sada ju je na Fejsbuku "lajkovalo" 1.800 ljudi, podelilo više od 500, a 260 njih objavilo komentare, uglavnom pozitivne reakcije na snimak tako intimnog i posebnog trenutka u životu Etkinsovih.

"Nismo verovali da će reakcije biti tako pozitivne. Mislili smo da će biti više negativnih komentara tipa 'ovo je odvratno', ali naprotiv, svi su upravo mislili da je to najbolja stvar na svetu", rekla je Ališa američkoj televiziji KTVK.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>