Region

Svet

Severina, Milan i Aleksandar proveli praznike u Splitu

Kako javljaju razni sajtovi, Severina i Milan Popović proveli su Božić zajedno sa svojim sinom Aleksandrom u Splitu.

Severina, Milan i Aleksandar proveli praznike u Splitu



Iako potvrdu o ovom porodičnom okupljanju nismo uspeli da dobijemo ni od Severinine porodice, kao ni od njenog menadžera Tomice Petrovića, pretpostavlja se da je Milan privatnim avionom još u ponedeljak sleteo na aerodrom u Splitu, kako bi praznike proveo sa svojim sinom i njegovom majkom koja je pre nekoliko dana najavila kako će Božić provesti kod majke u rodnom gradu.

Sevinim obožavaocima ovo je dobra vest, jer se nadaju kako će se par konačno pomiriti nakon burnog prekida u avgustu. Milan Popović je nedavno dao intervju za B92 u kojem Severinu i dalje naziva svojom ženom i ljubavi, a prekid naziva kratkom pauzom, što je Severina pozitivno komentarisala, priznavši kako joj je drago što se "čovek jako trudi".

Kako su protekli praznici u Splitu nije poznato, a i par se nije javno pokazivao. Seve je tek svojim fanovima na zvaničnoj Fejsbuk stranici čestitala Božić, a za sve one koji vole njene pesme, podsećamo da će Severina Novu godinu dočekati u beogradskom klubu Magacin, dok dan kasnije nastupa u Maximusu u Kotoru.

Autor: B.B.
Izvor: SlobodnaDalmacija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>