Region

Svet

Saša Kovačević gradi bazen u novom stanu

Kovačević će sebi priuštiti mnogo luksuza u gajbi od 200 kvadrata, koja još nije završena.

Saša Kovačević gradi bazen u novom stanu



Pompezno je najavljivano useljenje Saše Kovačevića u novi stan u elitnom naselju Vest 65 na Novom Beogradu do Nove godine, ali će pop pevač žurku morati da organizuje tek na proleće.

Građevinske radove usporilo je loše vreme, a i neobičan zahtev popularnog muzičara. On je poželeo da u novom životnom prostoru ima bazen! Za razliku od bazena na otvorenom, koje imaju mnoge javne ličnosti, zatvoreni bazen pružiće mogućnost miljeniku mnogih tinejdžerki da pliva i pravi lude zabave tokom cele godine, bez obzira na vremenske prilike.

Projektanti su odlučili da ga postave na velikoj terasi i omoguće da prema potrebi bude otvoren leti, a zatvoren u toku hladnih meseci. Kovačevićev stan, podsetimo, površine je 200 kvadrata, nalazi se na poslednjem spratu zgrade i poseduje lift koji direktno iz garaže vodi u dnevnu sobu. Na dva je nivoa, a košta oko pola miliona evra.

- Ne bismo još otkrivali detalje o uređenju stana. Građevinski radovi su u toku, a useljenje se očekuje krajem januara. Bićete svi pozvani na zabavu tim povodom - rečeno nam je kratko u PR timu Saše Kovačevića.

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>