Region

Svet

Seka Aleksić proslavila 10 uspešnih godina na estradi (Foto)

Svetlana Seka Aleksić priredila je sinoć intimnu žurku za prijatelje i saradnike, kojom je obeležila deset godina uspešne karijere.

Seka Aleksić proslavila 10 uspešnih godina na estradi (Foto)



Žurka koja je počela gala večerom potrajala je do ranih jutarnjih časova. Slavljenica je bila obučena po poslednjoj modi, a kao prava domaćica celo veče je nazdravljala sa gostima, u međuvremenu razmenjujući poljupce sa suprugom Veljkom Piljikićem.



Mada je za dobru atmosferu u domu Seke Aleksić bio zadužen bend koji izvodi pretežno grčku muziku, u jednom trenutku je i slavljenica uzela mikrofon i otpevala nekoliko narodnjaka, čime je prisutne podigla na noge.

Tačno u ponoć izneta je čokoladna torta na kojoj su zlatnim slovima bili ispisani pevačicini incijali, ali i minjoni na kojima je stajao broj 10!





Među zvanicama su se našli i direktor produkcijske kuće "Grand" Saša Popović koji je došao u društvu supruge Suzane Jovanović, tekstopisac Dragan Brajić Braja i kompozitor i aranžer Dejan Abadić.

U odličnoj atmosferi uživali su i Sanja Maletić, Sandra Čoban, frizeri Miloš Pavlović i Miki Panjković, Baša, Anja Švabić, stilistkinja Tijana Todorović i urednik magazina "Hello" Saša Tošić.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>