Region

Svet

Region

Ivan Bosiljčić: Zavodničke poglede sam sveo na minimum

Jedan od naših najpopularnijih glumaca Ivan Bosiljčić nebrojeno puta do sada je pokazao svoj talenat da zavede i šarmira publiku. Ipak, Ivan kaže da je za novi mjuzikl "Rebeka", koji ima premijeru 9. decembra, svoje zavodničke adute sveo na minimum.

Ivan Bosiljčić: Zavodničke poglede sam sveo na minimum



"Malo, zaista malo mogućnosti za moje šarmerske sposobnosti. Mogu da kažem da je možda tri odsto melodrame u ovoj predstavi, a 97 trilera. Ipak, verujem da će publika biti oduševljena. Znaćemo to odmah posle premijere", rekao nam je kroz osmeh Ivan Bosiljčić, čijih je (minimum) šest zavodničkih pogleda postalo pravi hit među fanovima.

Ovog puta će ih, izgleda, "trošiti" umerenije nego u svojim drugim ulogama, ali, da ne bude zabune, Bosiljčić će i u ovom "izvlačenju" biti okružen lepim ženama - u režiji Nebojše Bradića igra misterioznog Maksa de Vintera koji dovodi u dvorac novu, mladu suprugu, pri čemu ga još uvek progoni duh njegove prve žene Rebeke...

Ipak, kaže da mu je veći problem bio libreto Silvestera Leveja, iako je u više navrata pokazao da mu je pevanje još jedna od jakih strana.

"Polomili smo se živi da otpevamo partiture. Levajev libreto je izuzetno zahtevan i zaista traži dobru pevačku tehniku. Tekst pevamo na srpskom što je takođe veoma bitno za našu publiku. Ovo je zaista neobično iskustvo. Prvi put sam u pozorištu imao prilike da radim mjuzikl triler", priča Bosiljčić.

S druge strane, u stvarnom životu, uživa u "porodičnom filmu", a za njega postoje samo dve mlade dame. Ivan je odnedavno otac devojčice Nine, koju je dobio u braku sa pevačicom Jelenom Tomašević. Kako se snalazi?

"Kod kuće je sve u najboljem redu", kratko je izjavio glumac.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>