Region

Svet

Region

Ivan Bosiljčić kao Džordž Kluni u domaćoj verziji Urgentnog centra

Srpska verzija američke serije "ER", izgleda, dobila je protagoniste. Ivan Bosiljčić kao dr Dag Ros, koga je u "originalu" glumio Džordž Kluni.

Ivan Bosiljčić kao Džordž Kluni u domaćoj verziji Urgentnog centraHolivudski lepotan Džordž Kluni proslavio se ulogom doktora Daga Rosa u vrlo popularnoj tv seriji "ER" (Urgentni centar). Otkada je objavljeno da je produkcijska kuća "Imoušn" (Emotion) otkupila licencu za snimanje iste serije, ali u srpskoj verziji, pričalo se o tome ko bi mogao da bude domaći "Dag Ros".

Izbor je, Mondo saznaje, "pao" na Ivana Bosiljčića, glumca poznatog po raznim ulogama u domaćim serijama, pre svih "Ranjeni orao". Bosiljčić još nije potpisao ugovor, ali je blizu odluke da prihvati ulogu.

Osim njega, u seriji bi trebalo da gledamo i Mikija Manojlovića (u ulozi Dejvida Morgenšterna), Ivana Jevtovića (uloga dr Pitera Bentona), Marka Janjića (dr Mark Grin)...

Naravno, svi oni će u seriji "dobiti" srpska imena. Reditelj serije biće Stevan Filipović, koji je radio "Šejtanovog ratnika" i "Šišanje".

Autor: M.P.
Izvor: Mondo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>