Region

Svet

Završen je četvrti Fashion Week u Nišu: Nagrađeni najbolji dizajneri (Foto)

Proteklog vikenda je održan četvrti internacionalni Fashion Week u Nišu, u organizaciji Agencije SNOB, a čiji je medijski partner bila i naša kuća.

Završen je četvrti Fashion Week u Nišu: Nagrađeni najbolji dizajneri (Foto)



Na manifestaciji su učestvovali modni dizajneri sa Balkana. U revijalnom delu su nastupili "Atelier Ixtys" iz Bugarske, "Jess Dress" iz Niša kao i "MK Line" iz Niša. Publika je videla i specijalne revije – BODY ART, koje su zasebno predstavili Jovana Tričković i "LOG IN" iz Niša, i Fakultet za estetiku i kozmetologiju iz Beograda.



U takmičarskom delu, predstavili su se mladi dizajneri iz ex-YU republika: Aleksandra Kostić, Andrijana Janković, Biljana Đorđević, Daniela Petkovska, Danijela Lalić, Dora Aleksić, Filip Cvetković, Kristina Ivković, Maja Draganović, Marija Trujić, Milica Đorđević, Milica Jovanović, Sandra Milenković, Sofi Prokić, Vladana Kostić i Zlatko Jovanovski.



Stručni žiri u sastavu profesor Ana Ristić (diplomirani modni dizajner), docent Tatjana Perevalov (dizajner tekstila) i profesor Neda Šukuletović Veselinović (diplomirani slikar) je titulu "Najbolji mladi dizajner" odredio Kristini Ivković iz Subotice, drugo mesto je osvojio Zlatko Jovanovski iz Skoplja, dok je treće mesto pripalo Sofi Prokić iz Bitolja.



Specijalne gosće/manekenke manifestacije bile su Amanda Manasievski (Miss Centralne Srbije 2012, Miss FW Niš 2012, Miss Internet Srbija 2012, članica Miss YU kompanije i finalista Miss Srbije 2012) i Dragana Nešković iz Podgorice (voditeljka, model, miss).



Autor: S.P.
Foto: Agencija SNOB

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>