Region

Svet

Soraja Vučelić: Nisam fatalna žena (Video)

Soraja Vučelić je pre izvesnog vremena posetila Hrvatsku, gde je u Splitu snimala vruće kadrove za spot mlade pevačice Ines Huskić.

Soraja Vučelić: Nisam fatalna žena (Video)



U intervjuu za "Ekstra magazin" televizije RTL, ova "Plejboj" zečica istakla je da je srećna, zaljubljena i zadovoljna, a za Hrvate kaže da su veliki zavodnici.

"Meni su generalno Hrvati veliki zavodnici. Ne mogu da kažem samo Dalmatinci. Imaju ono nešto, definitivno", rekla je Soraja.

Takođe je priznala da je zbog nje u jednom beogradskom klubu izbila tuča. "Ne bih da pričam o tome, ali neću ni da lažem, da kažem da nije istina, ali opet ne želim da pričam o tome", kazala je nekadašnja učesnica rijaliti šoua "Veliki brat", koja je dodala da ima dosta posla: "Sada studiram, radim, i ima stvarno dosta posla. Želim to da završim, to mi je ambicija, a sve ostalo doći će samo po sebi i da ne treba praviti velike planove", rekla je "Plejboj" zečica.

Soraja je naglasila da je promenila karakter u odnosu na onaj koji je imala u "Velikom bratu".

"Gledam da se korigujem. Promenila sam svoj karakter malo i temperament", navela je Soraja, koja je istakla da voli svoje vrline i mane. Pogledajte prilog.



Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Youtubescreenshot

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>