Region

Svet

Vlada Mandić operisao nos

Bivši rukometaš Vlada Mandić odlučio je da isproba mogućnosti estetske hirurgije i poput mnogih javnih ličnosti otišao pod nož.

Vlada Mandić operisao nos



Jedina razlika između njega i mnogih ostalih ličnosti iz javnog života je što on nije operisao nos iz estetskih, već zdravstvenih razloga, pa je tako nedavno otklonio devijaciju nosa koja mu godinama zadaje silne probleme.

"Od kada je aktivno počeo da se bavi sportom, Vlada je primetio izraženu devijaciju nosa, koja mu je otežavala disanje. Pošto je igrao rukomet, nekoliko puta zadobio je teške povrede koje su samo dodatno pogoršale postojeće stanje, ali zbog prirode posla nije mogao da otkloni smetnje operacijom", kaže izvor i dodaje:

"Sada, kada je okončao sportsku karijeru, odlučio je da završi sa ovim problemom kako bi konačno mogao normalno da diše, a ujedno i lepše izgleda. Pre nekoliko dana je na jednoj beogradskoj klinici operisan, a rezultati ovog zahvata moći će da se vide kada skine masku", završava izvor.

Kako bismo proverili verodostojnost izvora, pozvali smo bivšeg sportistu, koji je potvrdio naša saznanja. "Operaciju sam uradio zbog devijacije. Sada, kada se više ne bavim profesionalno sportom, odlučio sam da i to završim", rekao je Mandić.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>