Svet

Region

I njihovo je prošlo: Mlađe sestre Džener zasenile starije Kardašijan!

Kendal i Kajli Džener, polusestre Kim, Kortni i Kloi Kardašijan, postale su zaštitna lica linije maturskih haljina koju je dizajnirala Šeri Hil.

I njihovo je prošlo: Mlađe sestre Džener zasenile starije Kardašijan!



Tinejdžerke su krenule stopama starijih sestara, a fotografije iz reklamne kampanje su toliko dobre, da fanovi već predviđaju da će Dženerove nadmašiti Kardašijanove.

Koliko god da imate novca, jednu stvar u Holivudu ne možete promeniti - vreme. Toga su svesne i sestre Kardašijan, čiju su slavu poljuljale mlađe sestre, Kendal i Kajli Džener.

Tinejdžerke su se slikale u maturskim haljinama i pokazale da njihovih pet minuta tek dolazi, prenosi "Dejli Mejl". U toaletama jarkih boja, do izražaja su došle njihove duge noge, ali i lepa lica kojima ne treba mnogo šminke.

- Kendal i ja smo dobile priliku da nosimo neverovatne haljine i baš se radujem što ćete videti fotografije. Obožavam da se sređujem sa svojom sekom, to je tako zabavno! - napisala je Kajli na svojoj internet stranici.

Kendal ima 17 godina a Kajli 15, ali uprkos tome one već imaju mnogo iskustva u svetu modelinga. One su u Njujorku prošetale pistom na reviji pomenute dizajnerke, noseći visoke potpetice, a u martu su osvanule na naslovnici tinejdžerskog "Voga".

Devojke su za proleće najavile pokretanje sopstvene modne linije koja će biti namenjena tinejdžerima.

- Stalno nas pitaju šta nosimo, pa smo odlučile da pružimo priliku ostalima da nose isto to - rekle su sestre za "Pipl".

I dok sestre Kardašijan brinu da li će "fotošop" uspeti da dovede njihovo telo do savršenstva i "ispegla" im prve bore, sestre Džener nemaju razloga za brigu, jer je mladost kao glavni adut na njihovoj strani.

Autor: S.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>