Svet

Region

Bred Pit ostavio Anđelinu!?

Venčanje holivudskog para Anđeline Džoli i Bred Pita je pod znakom pitanja. Glumci su se žestoko posvađali, jer je Anđelina nesnosno ljubomorna i stalno "zvoca" Bredu jer se sve češće drogira i pije.

Bred Pit ostavio Anđelinu!?



Naime, Anđelina strahuje da će je Bred prevariti i stalno ima nekontrolisane izlive besa, piše "Showbiz Spy". Pošto su se nedavno posvađali, Bred je ostavio Anđelinu.

"Iako Bred stalno negira da koristi drogu, Anđelina je uverena da povremeno iza njenih leđa puši marihuanu, pa čak i da uzima teže opojne droge. Smeta joj to što on stalno pije. Nakon svađe Bred je napustio njihov zajednički dom u Francuskoj", otkriva izvor blizak holivudskom paru.

Nemiri unutar porodice Džoli-Pit doveli su do toga da se već uveliko šuška da venčanja neće ni biti. "Tokom priprema za svadbu Anđelina je Bredu postavila ultimatum: Ili ja, ili droga. Tražila je čak da ode u centar za odvikavanje od droge, ali on je to odbio."

Da situacija može biti još gora, govori činjenica da Anđelina "ispira mozak" Pitu jer je previše ljubomorna. Strahuje da će se njen izabranik posvetiti nekoj drugoj devojci na snimanju reklame za Šanel, čije je zaštitno lice postao nedavno.

"Anđelina je u neopisivom strahu da će Bred na snimanju reklama za Šanel sresti puno mladih i lepih devojaka", rekao je izvor. "Svesna je činjenice kako se holivudski lepotan ponaša kada mu dosadi u vezi. Ona je u paranoji."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>