Region

Svet

Gagi Đogani sa novom devojkom u Veneciji (Foto)

Nakon burnih Anabelinih veza i menjanja momaka, red je došao i na Gagija. Njegova nova devojka je plavokosa Milena, sa kojom mu je više nego prijatno u društvu, ako je suditi po fotografijama koje je postavio na društvenoj mreži.

Gagi Đogani sa novom devojkom u Veneciji (Foto)



Trka za verenicima i potencijalnim budućim supružnicima između Anabele i Gagija nastavlja se. I dok je Anabela ,po ko zna koji put - u ovom slučaju od Andreja Atijasa, dobila verenički prsten, Gagi je na dobrom putu da ga i on još jednom stavi.



Da podsetimo, prvo je, neposredno posle Anabelinog i njegovog razlaza, verio - kako je tada rekao Čehinju, a sada izgleda rešio da se skrasi sa "Indijkom". Tako se i Gagi na lestvici bivših, sadašnjih i budućih devojaka popeo na stepenik više.



Nova devojka po imenu Milena Mikić, pravila mu je društvo u obilasku Venecije. Gagi se odmah pohvalio fotografijama na Fejsbuku, a jedna iz seta fotki postavljena je i kao glavna profilna. Tu se jasno vidi i da je Gagi konačno srećan i zadovoljan, a može biti i zaljubljen. Pa, iako je on požurio da obelodani novu vezu, njegova devojka Milena izgleda nije toliko hrlila. Njoj kao glavna na profilu stoji fotografija sa drugaricama, a u nizu istih nalaze se i fotografije sa bivšim dečkom.



Niko od njih dvoje, naime, nije prepravio ni svoj ljubavni status na profilima. Da li će ova veza potrajati i malo duže ostaviti ovaj zadovoljni osmeh na Gagijevom licu, ostaje da vidimo.

Autor: B.B.
Izvor: Puls
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>