Region

Svet

Darko Lazić gradi kuću od 200.000 evra

Darko Lazić je poslednjih nedelja okupiran i ozbiljnim građevinskim radovima. U rodnom selu Brestaču kod Šapca počeo je da gradi luksuznu vilu, koja će se prostirati na 300 kvadratnih metara, a pored nje će smestiti i ogromnu staklenu prostoriju s bazenom.

Darko Lazić gradi kuću od 200.000 evra



Uprkos tome što pevač nije želeo da otkrije koliko će novca uložiti u ovo malo carstvo, prema gruboj proceni stručnjaka, koštaće ga minimum 200.000 evra!

- S obzirom na to da živim brzo, mir mi je preko potreban i upravo zato sam odlučio da kuću sazidam u Brestaču. Svaki slobodan trenutak koristim da obiđem majstore, da im dam smernice... Kad nisam u zemlji, o radovima brinu moj otac i brat. Imam sjajne, vredne i veoma brze majstore, tako da očekujem da ću se useliti već za tri-četiri meseca. Iskreno, jedva čekam! - kaže Darko.

Njegovo nestrpljenje je razumljivo, pošto će kuća imati sve potrebno da se oseća kao u raju.

- Biće tu verovatno tri kupatila, a pošto ne volim skučen prostor, planirao sam šest ogromnih soba. U potkrovlju ću smestiti bilijarsku salu, a biće mesta i za teretanu s mini-saunom, dok ću džakuzi smestiti u spavaću sobu. Na početku sam planirao da i bazen bude u kući, ali bi zauzeo mnogo prostora.

Autor: S.P.
Izvor/Foto: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>