Region

Svet

Freestyler: Spektakularno otvaranje! Zabava se vratila na reku!

Proteklog vikenda zabava se vratila na reku spektakularnim otvaranjem devetnaest sezone prestoničkog kluba Freestyler! Ako se po otvaranju leto poznaje onda će ovo leto 2020 biti zaista neverovatno. 

Freestyler: Spektakularno otvaranje! Zabava se vratila na reku! Promo



Proteklog vikenda zabava se vratila na reku spektakularnim otvaranjem devetnaest sezone prestoničkog kluba Freestyler.  Uz vatromet i najpoznatije di džejeve brojne poznate face zabavljali su se do ranih jutarnjih časova. 

Pevač Darko Lazić bio je u društvu prijatelja i saradnika i otkazao da zna da se dobro zabavi i uz haus muziku koja je potpuno drugačija od njegove. 



Pevačica Teodora Džehverovic bila je jedna od najraspoloženijih na Freestyler-u. Popularni youtuber Baka Prase  privukao je pažnju čitavog kluba pošto je njegova ekipa bila jedna od najenergičnijih. 

Pevačica Kaja Ostojić došla je sa dečkom Mateom Pavlović em poznatim fudbalerom. Zaljubljeni par se nije razdvajao i sve vreme su igrali pribijeni jedno uz drugo. 



Prvi vikend na Freestyler-u predviđa do sada najbolju sezonu kluba koji je postao jedna od glavnih turističkih atrakcija u Beogradu kada je noćni provod u pitanju. 

Već utorak na Freestyler-u sprema se veče posvećeno muzici devedesetih, sreda je rezervisana za R'n'B, žurku četvrtkom pravi ekipa IDJ televizije dok je petak rezervisan za GetLowParty i gostovanja. Subotom na Freestyler-u čuju se komercijalne haus hitovi uz koje je nemoguće da stojite mirno.  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>