Region

Svet

Suzana Mančić: Nisam sigurna da je Simeon čovek za mene

Jedna od najlepših dama na našim prostorima, voditeljka Suzana Mančić, koja se oprobala i u pevačkim i u glumačkim vodama, oduvek je vodila buran i sadržajan život.

Suzana Mančić: Nisam sigurna da je Simeon čovek za mene



Iako je od tinejdžerskih dana zaokupljala pažnju mnogih muškaraca, njeno srce više od decenije čvrsto je "držao" grčki biznismen Simeon Ocomokos, sa kojim je bila u skladnoj vezi. Međutim, prošlog meseca lepa plavuša je, na veliko iznenađenje javnosti, odlučila da okonča vezu sa dugogodišnjim izabranikom dok je boravila u njegovom domu u Atini, a posle nesuglasica koje su imali, uzela je stvari i vratila se u Srbiju pre nego što je planirala. Harizmatična dama ne želi da otkrije pojedinosti vezane za okončanje njihove veze, ali priznaje da razmišlja o tome da nekadašnjem vereniku pruži novu šansu za ljubav.

"Naš odnos je trenutno veoma osetljiv, a ja nisam sigurna da li bi trebalo da mu pružim novu šansu. Morao bi dobro da se potrudi da bi je zaslužio", počinje priču Mančićeva.

"Moja osećanja su podeljena. S jedne strane, želim da pružim šansu našoj ljubavi, ali, sa druge, nisam baš sigurna da je on čovek za mene. Čak su mi i moje kćerke Teodora i Natalija rekle da ne bi trebalo da se pomirim sa njim ukoliko ne dobijem izvinjenje. S obrizom na to da više nismo deca, za mene izvinjenje ne znači dobijanje sto jedne ruže", ističe nekadašnja voditeljka igre na sreću "Loto".

Atraktivna plavuša priznaje da se posle raskida više puta čula sa doskorašnjim partnerom, ali i da su imali priliku da se vide. Uskoro ih očekuje novi susret kada će pokušati da izglade sve nesporazume. "Mi smo civilizovani ljudi tako da razgovaramo. Od kada smo se razišli imali smo priliku da se jednom i vidimo i odemo zajedno na ručak, međutim, tada nisam od njega dobila izvinjenje koje sam očekivala", kaže Suzana, koja je pri čvrstom stavu da je do raskida došlo zbog greške grčkog biznismena."Da nisam sigurna da sam u pravu, ne bih ostala pri tako čvrstom stavu kada je reč o našem pomirenju", naglašava lepa dama.

Dok bude odlučivala da li će nekadašnjem izabraniku pružiti još jednu šansu, poznata voditeljka će se istovremeno pripremati i za promociju autobiografije pod nazivom "Neukrotivo srce", čija se promocija očekuje 17. septembra.

Autor: B.B.
Izvor: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>