Region

Svet

Brat Jelene Jakovljević u Zvezdama Granda

Ukoliko bi prihvatila da učestvuje u "Velikom bratu", Jelena Jakovljević bin Drai imala bi vanrednu priliku da vidi porodicu obzirom na to da, kako otkriva njen brat od strica Stefan Jakovljević, u Srbiju dolazi jednom godišnje.

Brat Jelene Jakovljević u Zvezdama Granda



Mladi pevač koji se takmiči u "Zvezdama Granda" kaže da je bivša manekenka i misica, koja živi u Dubaiju sa mužem Saidom bin Draijem, rodno selo Žabalj posetila pre otprilike godinu dana, koliko je prošlo od svadbe njenog rođenog brata Peđe, pa je Stevan sestrića Halila i sestričinu Asju video samo na slikama.

"Jelena i ja se nismo čuli. Ne znam da li je ona u mogućnosti da prati "Zvezde Granda", ali ja joj lično nisam javio da se takmičim. Doduše, nikome nisam ni pričao o tome, dok ne prođu dva-tri kruga i ne postignem neki uspeh. Verujem da bi bila ponosna na mene. Redovno se čujem sa njenim bratom Peđom, ali daljina i obaveze čine svoje, tako da sam sa njom ređe u kontaktu. Poslednji put sam je video na Peđinoj svadbi pre godinu, godinu i po dana, a pre toga na njenom venčanju u Dubaiju", kaže Stefan, koji je veoma ponosan na Jelenu.

"Ona je moja sestra, ali ja ne želim da zbog toga da imam neke prednosti. U svemu je podržavam. Podržavam njenu karijeru, brak. Ja sam ponosni brat i ponosni ujak. Sestriće još uvek nisam video uživo, ali nam je Jelena poslala slike. Inače, ne znam kada će doći u Srbiju. I oni sami to znaju dva-tri dana pred dolazak, pošto su u velikim obavezama", ispričao nam je Jakovljević, koji još uvek ne očekuje mnogo od takmičenja.

"Moram prvo da dam svoj maksimum da bih nešto očekivao. Još sam na početku takmičenja, pa ne mogu ništa da pričam o tome. Ako ostanem u "Zvezdama Granda", tek tada ću moći da pričam o svojim očekivanjima i planovima", objektivan je mladi pevač, koji je ostavio utisak na publiku ne samo glasom već i kosom, ofarbanom u belo.

Jelena Jakovljević je i sama dala izjavu povodom Stefanovog učešća u takmičenju, te je tom prilikom rekla: "Nisam znala da se prijavio za "Zvezde Granda", ali znam da lepo peva, tako da nisam iznenađena. Želim Stefanu sreću i pružiću mu podršku. Ne viđamo se često jer dolazim u Srbiju jednom godišnje". Na pitanje da li će prihvatiti ponudu za "Velikog brata", ne smatra da bi bila dovoljno atraktivna: "Imam dvoje male dece i mnogo obaveza. Uostalom, mislim da moje prisustvo ne bi podiglo rejting neke emisije u Srbiji".

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>