Region

Svet

Ava stala u odbranu Nikole Karabatića

Hrvatska starleta Ava Karabatić nedavno je za zagrebački "Totalni Fm" otvoreno pričala o intimnim stvarima iz svog života.

Ava stala u odbranu Nikole Karabatića



Povod gostovanju bio je skandal zbog kojeg je Avin prezimenjak Nikola Karabatić nedavno završio u zatvoru. Voditelja je zanimalo da li bi Ava zbog ljubavi bila spremna da se upusti u kriminal i reskira svoju slobodu.

Bivša učesnica VIP Velikog brata otkrila je da stoji na strani svog prezimenjaka Nikole Karabatića, a da je upućena u sva dešavanja dokazala je sledećom rečenicom: "Kriva je devojka Nikolinog brata. Jer Nikola nema devojku!" Nastavila je sa odgovorom: "Sama sam sebi najvažnija i na prvo mesto sam sebe stavila, tako da nije lepo ništa žrtvovati zbog ljubavi! Žrtvovala bih neke normalne i pozitivne stvari, ali nešto takvo ne bih!"

Starleta je takođe otkrila da se ne upušta u seks ukoliko nema hemije, a odgovorila je i na pitanje o tome kada se u životu najviše osramotila. "Bilo je kod mene situacija kad bih nešto zapevala pred prijateljicama - to je bilo bože sačuvaj, u početku su za to trebali čepići za uši! Nisam ja pevačica, ja sam zabavljačica, voditeljka i model", priznala je Ava Karabatić.

Autor: B.B.
Izvor: Tportal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>