Region

Svet

Ljiljana Jevremović: Zabraniću Kebi da javno nastupa!

Popularni pevač je rekao da je do sada uplatio već 100.000 evra na ime alimentacije i da iznova od suda dobija nove uplatnice, te ne vidi kraj tome.

Ljiljana Jevremović: Zabraniću Kebi da javno nastupa!



Zbog odugovlačenja sudskog procesa tužiće Srbiju Sudu u Strazburu i tražiće nadoknadu štete, budući da je do sada - a upravo zbog odugovlačenja sudskog procesa - plaćao ne samo osnovni dug već i kamatu, te kamatu na kamatu.

- Ja sam u kamatnom ropstvu! Zahtevam da se sud izjasni da druga strana nema više potraživanja i da je sudski proces okončan - rekao je Keba.

- To je kao da ne plaćaš struju, a onda tužiš EPS što ti je zaračunao kamate. On u stvari tuži samog sebe - kaže Ljiljana Jevremović, isprovocirana Kebinim izjavama.

Na pitanje ima li još finansijskih potraživanja, Ljiljana odgovara:

- Ja sam njemu pre godinu dana, kada je okončan sudski postupak, deo kamata u iznosu od nekoliko hiljada evra već oprostila i rekla sam da nemam više potraživanja. Inače, nije uplatio iznos koji navodi, već manje. Pritom, doveo je dete i mene u opasnost time što je rekao da nam je na ovu bedu uplatio 100.000 evra. Već mi je stan bio obijen kada je ranije izašao u javnost sa pričom da je uplatio 35.000 evra. U policiji u Mirijevu postoji i zapisnik o tome - objašnjava Ljiljana.

Ona kaže da je od novca koji je dobijala za alimentaciju vratila dugove za stan i kupila garažu, koju je adaptirala i od nje napravila sobu za dete.

Ljiljana se još 2005. obratila Sudu u Strazburu, takođe zbog odugovlačenja postupka. Dve godine kasnije dobila je spor i odštetu od države.

- Keba je prekršio ljudska prava deteta i sada ću prema zakonu da tražim da mu se zabrane javni nastupi. I pre nekoliko godina sam to mogla da učinim, ali nisam htela. Ja njemu spasavam karijeru, a on od mene i deteta pravi metu za lopove! - ističe Ljiljana.

Ona objašnjava da je Sud u Strazburu zaključio da je Keba prekršio ljudska prava jer 14 puta nije došao na analizu DNK.

- Bitno mi je da ste dobili potvrdu od druge strane da sam svoja dugovanja izmirio, da je ona novac primila i da nema više potraživanja. Tako da napokon pada u vodu priča da „Keba ni dinar nije dao za dete“. Sva ostala sporna pitanja očekujem da reši Ustavni sud, a njenim pretnjama nemam nameru da se bavim. Sad se setila da štiti dete, a svih ovih godina bez ikakve cenzure se slikala i puštala slike maloletnog deteta u javnost. Ona očigledno nema nameru da zaštiti dete, već sebe. Od čega to, ona najbolje zna i neka živi sa tim - kaže Dragan Kojić Keba.

Autor: S.P.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>