Region

Svet

Romantika na Azurnoj obali: Vlada poklonio Nataši 3000 ruža za 32. rođendan!

Pop zvezda Nataša Bekvalac proslavila je juče 32. rođendan. Slavlje je organizovano u Kanu, gde se već nekoliko dana odmara sa svojim dečkom, manekenom i pobednikom "Survajvera" Vladimirom Vuksanovićem.

Romantika na Azurnoj obali: Vlada poklonio Nataši 3000 ruža za 32. rođendan!



Kako saznajemo, par je u Kneževinu Monako doputovao početkom ove nedelje i ostaće sve do petka, kada će se vratiti svojim obavezama - Vlada na fakultet u Solunu, a Nataša u Beograd, gde će privesti kraju snimanje novog albuma.

Prema rečima sagovornika, Vlada i Nataša su jučerašnji dan proveli na plaži uživajući u sunčanju i kupanju, a uveče je maneken svoju dragu obradovao romantičnom večerom u Sen Tropeu, u jednom od najpoznatijih tamošnjih restorana, koji je ukrasio sa čak 3.000 crvenih ruža.

Iako mediji ovih dana nagađaju o destinaciji na kojima se nalaze Nataša i Vlada, prava istina je da oni već nekoliko dana borave u Kanu. Par je zbog obaveza bio dugo razdvojen, pa su jedva dočekali ovaj susret. Bukvalno su stalno zagrljeni", navodi sagovornik blizak paru i dodaje:

"Odseli su u Kanu u poznatom hotelu "Karton", koji se nalazi na samoj Kroazeti, na samo 120 metara od festivalske palate, tako da u večernjim satima uživaju u dugim šetnjama. Vlada je sinoć Natašu iznenadio romantičnom večerom, pa su se autom odvezli do Sen Tropea, gde je organizovao večeru u jednom od najboljih restorana. Tu nije bio kraj iznenađenjima, jer se Vlada postarao da baštu restorana i sto za kojim su sedeli ukrasi sa čak 3.000 crvenih ruža. Pet minuta posle ponoći pred nju je izneta okrugla čokoladna torta na kojoj je pisalo "Srećan rođendan, ljubavi!". Nataši su krenule suze na oči, samo ga je čvrsto zagrlila i rekla da sa njim želi da provede ostatak svog života".
 
Autor: B.B.
Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>