Region

Svet

Mama odala Staniju Dobrojević: Dok je pričala o vereniku Rusu, na more išla sa dečkom

U novoj emisiji TV Pink, “Target”, koju vodi Aleksandra Jeftanović, tema je bila “Ko su starlete i šta je njihovo zanimanje”, a gost je bila naravno – Stanija Dobrojević. U razgovoru su učestvovali urednik portala Telegraf, Antonije Kovačević i Ognjen Amidžić.

Mama odala Staniju Dobrojević: Dok je pričala o vereniku Rusu, na more išla sa dečkom


Poznata starleta pričala je o detaljima iz svog života o kojima do sada nije govorila u javnosti.

Između ostalog je izjavila da sebe ne smatra starletom: “Završila sam fakultet i radim u kazinu. Što se tiče momaka nikada nisam imala dečka sponzora. Svi su bili mladi i lepi, jedan je bio imućan”, rekla je Stanija.

Ona je otkrila i kako zarađuje novac, a priznala je i da je neke svoje golišave fotografije prodavala medijima.

“Ovo je moja godina probijanja. Počela sam rijalitijem, slikanjem za novine… Moram da kažem da se odričem golotinje od septembra. Priznajem da sam fotografiju na kojoj sam gola na skuteru prodala novinarima. To je bio moj poklon muškarcima”, rekla je Stanija uz osmeh i dodala da će jednog dana unucima reći: “Vidite kako vam je baka bila super!”

“Ostala sam bez oca kada sam imala deset godina. Isti dan mi je poginuo tata, zapalili su mi kuću i automobil za vreme rata u Hrvatskoj. Nakon toga je mama ja i brat, došli su u Srbiju. Moj tata ima pet sestara koje su joj pomogle da kupi stan i da nastavi da nas od svoje penzije školuje. Jednom smo imali zadatak da pišemo sastav o tati. Rekla sam da nemam tatu, a učiteljica mi je rekla da pišem o ratu. Pred celim razredom sam čitala sastav i rasplakala se, a ostala deca su se smejala. Zato sam naučila da više ne plačem pred drugima”, ispričala je Stanija.

U emisiji je emitovan i prilog, razgovor sa roditeljima starleta – Stanijinom mamom i tatom Anastasije Buđić, poznatim paparacom Kobrom. O Anastasiji, njen tata je rekao: “Ona je veoma stidljiva… nije ona starleta. Ona je fakultetski obrazovana ‘Plejboj zečica’.”

“Stanija je nešto sasvim drugo od onoga što vidite u javnosti. Ako je starleta samo zato što se pojavljuje u medijima, onda dobro… Jedino me je pogodilo to što se pisalo da je Stanija sa Ademom Ljajićem, dok je bila sa dečkom na moru. Njegova mama je zvala da pita da li je Stanija sa njim ili sa Ademom…”, ispričala je Stanijina mama, i tako nesvesno “otkrila” da Stanija nije baš bila iskrena kada je pričala o svom vereniku Rusu – jer, ako on postoji i čekao ju je u Americi, kako je onda na moru bila sa dečkom?!

Autor: J.B.
Izvor: Puls
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>