Svet

Region

Sulejman Veličanstveni: U seriji u ulozi majke, a u prošlosti snimala erotske filmove!

Glumica iz serije "Sulejman Veličanstveni", koja u seriji tumači lik Sulejmanove majke, izgleda da je stekla slavu na način koji će mnoge iznenaditi.

Sulejman Veličanstveni: U seriji u ulozi majke, a u prošlosti snimala erotske filmove!



Nebahat Čehre je pre uloge u "Sulejmanu" imala burnu prošlost, snimajući erotske filmove koji su je i proslavili. 66-godišnja glumica iza sebe ima snimljenih petnaest filmova, u kojima je bila skroz naga. Kako sama navodi, nije je bilo sramota, niti se ijednog posla stidi, jer "nekako se mora početi".

"Tržište je bilo veliko, a i glumaca je bilo puno. Dolazim iz siromašne porodice i nijedan posao mi nije teško pao. Pošto je put do zvezda trnovit, tako sam i ja do ozbiljnijih uloga stigla preko erotskih filmova", izjavila je glumica za turske medije. Prisećajući se svoje prošlosti, Nebahat je još navela i kako je bila iznenađena time što je porodica prihvatila njene uloge u erotskim filmovima, obzirom da Turska važi za konzervativnu zemlju.

"Uopšte mi nije bilo prijatno zbog najbližih. Ipak, pobedila sam predrasude. Sve ovo što sam danas postigla samo je dokaz da sam bila u pravu", rekla je na kraju Nebahat.

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>