Svet

Region

Vanesa Paradi nakon raskida sa Džonijem Depom: Istovremeno sam volela i patila

Holivudski glumac Džoni Dep i francuska pevačica i glumica Vanesa Paradi, nakon okončanja 14-godišnje veze iz koje imaju dvoje maloletne dece, i dalje privlače pažnju medija.

Vanesa Paradi nakon raskida sa Džonijem Depom: Istovremeno sam volela i patila



Naime, u intervjuu za ženski modni časopis "Harpers Bazar" Vanesa je progovorila o razlozima raskida, iskreno navodeći kako je u isto vreme volela i patila, te da sada zna kako to izgleda.

"Kada upoznaš ljubav svog života sve ide spontano, lagano i bez truda. Ali negovanje te ljubavi zahteva trud. Sada znam da je moguće biti zaljubljen i voleti, ali biti nesrećan u isto vreme", izjavila je Vanesa.

Sumnja se da je razlog njihovog razilaženja Džonijeva veza sa koleginicom Amber Herd sa kojom je glumio u jednom od svojih filmskih ostvarenja - "Dnevnici ruma". Međutim, niko od njih troje, za sada, nije dao bilo kakvu izjavu na tu temu.

Na pitanja o eventualnoj novoj vezi, lepa Francuskinja odgovarala je kao svaki pravi optimista, a svoj tip muškarca opisala je rečenicom: "Mora da bude kreativan, prodornih očiju i lepih usana".

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>