Svet

Region

Anđelina Džoli se protivi venčanju Džonija Depa i Amber Herd

Jedna od najpopularnijih svetskih glumica Anđelina Džoli navodno se protivi ženidbi Džonija Depa, koji je odlučuo da pred oltar odvede Amber Herd sa kojom je već dugo u vezi i krajnje je vreme da se ona kruniše brakom.

Anđelina Džoli se protivi venčanju Džonija Depa i Amber Herd



Džoni Dep pozvao bivšu na venčanje: Ona se odazvala pozivu!
Od kada su Anđelina Džoli i Džoni Dep snimili film "Turista", njihove porodice počele su intenzivno da se druže i tada su Džonijeva bivša Vanesa Paradi postala vrlo bliska sa Džolijevom, posebno jer su im se i deca družila. Da li pod uticajem Vanese, koja dostojanstveno ništa ne komentariše u medijima, ili vođena sopstvenim instinktim, Anđelina smatra da Džoni ne treba da oženi Amber.

Džoni Dep zna kako da iskaže ljubav: Svojoj devojci Amber Herd poklonio nakit vredan 50.000 dolara
Prema izjavama izvora bliskog Anđelini, ona smatra da je Amber toliko očarala Džonija da on ništa ne vidi i ne razmišlja trezveno, a sem toga Džolijeva smatra kako Džoni Dep treba da štiti svoje bogatstvo pre ženidbe i da treba da potpiše predbračni ugovor.

Sem toga, iako je Amber u jednom trenutku pohvalila Anđelinu koristeći je kao svoj uzor, obzirom da su u određenom periodu života obe bile biseksualke, pa joj je Džolijeava pomogla da "izađe iz ormana", buduća supruga Breda Pita nije oduševljena time, jer kako navodi izvor: "Anđelina ne voli kada neko javno govori o njoj, ni u dobrom ni u lošem kontekstu".

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>