Ostalo

Sme�no

Više od fotografije: Pogledajte dirljiv prizor koji je do sad skupio preko 250 000 lajkova

Ne postoji gotovo niti jedan veći svetski medij koji nije preneo dirljivu fotografiju koja prikazuje Johna Ungera, požrtvovnog vlasnika, kako uspavljuje svog ljubimca Schoepa, koji mu je u jednom trenutku čak spasio život - bio je uz njega kad su mu kroz glavu prolazile samoubilačke misli.

Više od fotografije: Pogledajte dirljiv prizor koji je do sad skupio preko 250 000 lajkova



A sada, u dobi od čak 19 godina, Schoep ima artritis i problema sa spavanjem. Unger je shvatio da voda ima terapeutsko delovanje na njegovog ljubimca pa redovno sa njim u naručju odlazi na jezero i tako ga uspavljuje.

Fotografkinja Hannah Stonehouse Hudson zaslužna je za nastanak fotografije koja je, zajedno s pričom, oduševila svet nakon što ju je objavila na Facebooku.
"John živi za tog psa", izjavila i dodala kako je ne čudi što je fotografija izazvala tolike reakacije obzirom da iz nje izvire potpuna ljubav, predanost i iskrenost.

"Želim da se ljudi poistovete s tom fotografijom, sete se trenutka u kojem je neko na njih pazio i voleo ih. Nakon toga želim da prođu kroz te emocije i podele ih sa drugima! Previše je negativnosti u svetu, možda ovom jednom fotografijom možemo početi menjati sve", izjavila je za Huffington Post.

Fotografija je dosad prikupila preko 250 hiljada "lajkova", a korisnici su je podelili više od 150.000 puta.

Autor: I.L.
Izvor: Index.hr

Viber

Izvor: Svet Plus


>