Region

Svet

Sandra Obradović u vezi sa vlasnikom Megatrend univerziteta

Sandra Obradović u ljubavi je s Mićom Jovanovićem, vlasnikom i rektorom Megatrend univerziteta. Njih dvoje već neko vreme uživaju u tajnoj vezi, iako poznati biznismen ima verenicu, a od Sandre je stariji više od tri decenije!

Sandra Obradović u vezi sa vlasnikom Megatrend univerziteta



"Sandra i Mića se često pojavljuju zajedno po kafićima i restoranima. Tada ne uspevaju da sakriju zaljubljene poglede, pogotovo Mića, koji je potpuno odlepio za voditeljkom" - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

"Mića je već godinama veren s nekoliko decenija mlađom Milicom Đorđević, ali je oduvek bio slab na lepe devojke. Pričalo se da je donedavno bio u šemi i s Natašom Bekvalac i da je pevačica upravo zahvaljujući tome dobila posao na Megatrendu, gde je neko vreme radila u marketingu, a pre toga je bila zaštitno lice Univerziteta".

Navodno je Nata dobila otkaz kad je prekinula vezu s Mićom, a baš u to vreme je Sandra diplomirala na tom fakultetu!

Mića nije bio iznenađen pitanjem da li je u tajnoj vezi sa Obradovićkom.

"Uh... Šta da vam kažem? Sem pukog prijateljstva, među nama nema ničega. Očekivao sam da će me neko zvati jer sam čuo da se to priča po gradu" - rekao je Jovanović.

I Sandra je slično reagovala.

"Mi smo samo prijatelji. Najnormalnije je da s prijateljem popiješ kafu ili odeš na večeru" - naglasila je plavokosa voditeljka.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>