Region

Svet

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša zajedno u istom hotelu

Dve ljute rivalke Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša deliće za vikend isti hotel. U pitanju je hotel “Avala”, a ove dve popularne pevačice rezervisale su već svoje apartmane.

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša zajedno u istom hotelu



Jelena će nastupiti u subotu veče u “Trokaderu”, dok će Ceca istog dana stići u Budvu kako bi se odmorila od koncerta u “Top Hilu” u nedelju i ponedeljak. Postoji velika verovatnoća da će se dve estradne zvezde sresti.

"Jelena je, kao i uvek, rezervisala svoj omiljeni penthaus od 150 kvadrata, koji se nalazi na trećem nivou hotela “Avala” i koji ima pogled na more. Na raspolaganju su joj, između ostalog, tri kupatila, kućni bioskop i terasa sa travom. U njemu je snimala i spot za pesmu “So”" – rekao je neimenovani izvor za Kurir.

Što se Ražnatovićeve tiče, ona će odsesti u predsedničkom apartmanu.

"Cecin apartman je smešten tik iznad Jeleninog, na četvrtom nivou hotela, i verovatnoća da se sretnu je velika. Njen apartman ima 139 kvadrata, dva kupatila, sobu za masažu i teretanu "– istakao je izvor.

Karleuša bi trebalo da stigne u Budvu u subotu u ranim jutarnjim časovima, a Ceca istog dana po podne. Ražnatovićeva je juče stigla u Beograd posle odmora koji je, uglavnom, provela na Kipru.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>