Svet

Region

Zbog poljupca Mile Kunis i Ešton Kučera, Demi Mur ponovo u depresiji

Iako je Ešton Kučer varao Demi Mur tokom braka, glumicu to nije toliko pogađalo jer su to bile devojke sa kojima glumac nije mislio ništa ozbiljno.

Zbog poljupca Mile Kunis i Ešton Kučera, Demi Mur ponovo u depresiji



"Demi ne možeda  poveruje da je Ešton tako brzo krenuo napred. Srce joj je slomljeno. Iako je Ešton stalno varao, reč je bila o devojkama na koje bi slučajno naišao. Ni sa jednom nije bio u vezi kao što je sad slučaj sa Milom" - rekla je osoba bliska glumici.

"Bilo joj je preteško kada je videla fotografiju na kojoj Ešton ljubi drugu devojku. Znala je da je između njih gotovo, ali potajno se nadala da još postoji mogućnost da se pomire. Sada zna da se to neće dogoditi" - tvrdi izvor blizak glumici i dodaje kako je Demi bilo teško svaki put kad se su se Ešton i Mila spominjali zajedno.

" Sada kada zna da je Ešton u novoj vezi i da je ta devojka toliko mlađa od nje, izgleda kao da joj je neko zabio nož u srce" - tvrdi izvor.

Glumica se nedavno udaljila i od svoje tri ćerke. One više nisu mogle da podnesu njenu depresiju, a Demi je smetalo što su ostale u dobrim odnosima sa Eštonom uprkos tome što su se njih dvoje razišli.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>