Region

Svet

Akademija debelih: Nova ispadanja, ljubav, poljupci i suze!

Posle redovne i vanredne SOS eliminacije, na Akademiji četiri člana manje, a samo jedan će imati priliku da se vrati, a u pitanju je Dejan.

Akademija debelih: Nova ispadanja, ljubav, poljupci i suze!



Novi dan i nove obaveze krenule su na “Akademiji debelih”. Žuti tim je kao nagradu za pobedu u izazovu na bazenu dobio ručak u ekskluzivnom beogradskom restoranu “Šaran”. Oni su se obradovali nagradi, iako su priznali da bi im bilo draže da su svi takmičari dobili priliku da budu gosti ovog restorana. Neko je naručio riblje specijalitete, dok je Nebojša rešio da, kao što je i rekao, naruči biftek u tartar sosu. Salate morskih plodova su bile neizostavan deo menija. Iako su imali priliku da izaberu šta god su hteli iz menija, članovi žutog tima su pazili da ono što naruče ne bude na listi stvari na koje njihov organizam nije tolerantan.

Po povratku iz restorana na Akademiju, podelili su svoje iskustva sa ostalim takmičarima. Oni su uspeli da ponesu i nešto hrane sa njima, koju su podelili sa ostalima.

Aleksandra nije ni slutila kakvo iznenađenje joj je njen dečko Boban spremao. Njegova iznenadna poseta ju je oduševila. On joj je doneo cveće. Međutim, buket cveća nije bio sve što je Boban poneo sa sobom na Akademiju. Boban je priliku da vidi Aleksandru iskoristio kako bi je pitao da li želi da ostatak života provede sa njim. Ova prosidba je šokirala sve ukućane, pa je i Aleksandra delovala zbunjeno, međutim, pristala je! Pošto je pristala na Akademiju su ušli trubači kako bi se sve proslavilo. Boban je ostao da proslavi sa ostalima.

Sa Akademije su izbačeni Anita, Hristina, Mile i Dejan. Anita i Hristina su se ugojile, te ih je SOS služba izbacila sa Akademije, dok će Dejan imati priliku da se već sledeće nedelje vrati na Akademiju ukoliko smrša. Mile je takođe najmanje smršao, te je izbačen sa Akademije. Ove nedelje na Akademiju se vratila Snežana, koja je uspela da smrša u toku protekle nedelje.

Aniti je ovo izbacivanje palo posebno teško. Njene simpatije prema Milošu su na opraštanju dostigle vrhunac. Tu se moglo videti da su simpatije ipak obostrane i da će nedostajati jedno drugome. Njih dvoje su se u dvorištu, na samom rastanku, poljubili. Obećali su jedno drugom da će ostati u kontaktu i da će sve rešiti po izlasku sa Akademije.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>