Region

Svet

Klepton i Vinvud nastupaju večeras u Beogradu!

Čuveni gitarista Erik Klepton i njegov kolega Stiv Vinvud, juče su, popodne, sleteli u Beogradu, a večeras će nastupiti u "Beogradskoj areni".

Klepton i Vinvud nastupaju večeras u Beogradu!



Muzičar je stigao čak petnaestak minuta ranije pre najavljenog sletanja aviona, te je prilično iznenadio srpske medije. On se nije dugo zadržavao na VIP ulazu, već je požurio ka "mercedesu", koji ga je čekao, kako bi ga odvezao do hotela "Hajat", gde je odseo.

Za večerašnji koncert, Erik nije imao previše zahteva. Njegova rajder lista uključuje tri sofe, stočić za kafu, stolicu i ogledalo. Ovo mu je treći dolazak u Beograd, svirao je 1979. godine u hali "Pionir" i to dva koncerta i 1984. godine, u hali 1 Beogradskog sajma.

Ulaznice za koncert gotovo da su rasprodate, a oko 16.000 ljudi, koliko se očekuje, uživaće u hitovima poput "Voodoo Chile“, „Glad“, „Layla“, „Cocaine“, kao i pesmama koje su Klepton i Vinvud svirali dok su zajednički nasupali u bendu: „Blind Faith“ („Had to Cry Today“, „Presence of the Lord,“ „Can‘t Find My Way Home“, kao i nekoliko pesma iznenađenj, poput „The Shape I‘m in“ i „Midland Maniac“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>