Region

Svet

Milena i Nemanja molili menadžere da urade sve da ostanu u "Grandu"!

Učesnici rijalitija "Farma", Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, doznali su šta im se priprema u njihovoj matičnoj kući, "Grand", prilikom izlaska, te su priliku da koriste telefon, koju imaju jednom nedeljno, iskoristili su ne bi li zamolili svoje menadžere da urgiraju kod Popovića da ih ne izbaci iz "Granda".

Milena i Nemanja molili menadžere da urade sve da ostanu u



“Oni su iskoristili poziv da razgovaraju sa svojim menadžerima. Zamolili su ih da urgiraju kod direktora Saše Popovića da ih ne izbaci iz ‘Granda’ jer su svesni da će, u slučaju da dobiju šut-kartu iz te produkcije, karijeru najverovatnije nastaviti u kafanama”, otkrio je neimenovani izvor, blizak produkciji.

“Nemanja se nakon Mileninog odlaska na pijacu, gde ju je narod izvređao i poručio da će ih Saša izbaciti iz ‘Granda’, uplašio za svoju egzistenciju nakon napuštanja Pinkovog seoskog imanja. Zato je sa svojom devojkom tražio od menadžera da ‘srede situaciju’. Direktor ‘Granda’ je potpuno razočaran njihovim ponašanjem i nije siguran da će im dozvoliti da i dalje ‘lete’ u „Grandovom" jatu. Konačnu odluku doneće po završetku ‘Farme’”, dodao je isti izvor.

Dok Nemanjini roditelji na sve ovo nisu imali komentar, Milenina majka, Vesna Ćeranić, je rekla: ”Poštovaću Sašinu odluku ako odluči da Mileni nije mesto u ‘Grandu’! Ne razmišljam o tome šta će moja ćerka raditi ako se to desi. Ona je zarađivala i pre ‘Granda’".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>