Svet

Region

Sin Silvestera Stalonea pronadjen mrtav

Glumac i reditelj Sage Stalone, sin jedne od najvećih glumačkih holivudskih zvezde Silvestera Stalonea, pronađen je mrtav u petak u svom stanu u Holivudu, objavili su policija i njegov advokat.

Sin Silvestera Stalonea pronadjen mrtav



U policiji su izjavili da su mlađeg Stalonea pronašli policajci koji su došli da provere šta se sa njim događa s obzirom da su dobili dojavu da se danima nikome nije javljao, dok je njegov advokat Džordž Braunštajn rekao da ga je u stanu pronašla kućna pomoćnica.

U policiji tvrde da nema znakova provale i nasilja i da ne sumnjaju na neko krivično delo. Slučaj je preuzeo sudski veštak u Los Anđelesu.

The New York Post piše da se Sage Stalone najverojatnije predozirao tabletama i da se još uvek ne zna da li je reč o samoubstvu ili slučajnom predoziranju.

Predstavnik Silvester Stalonea saopštio je da je 66-godišnji glumac slomljen i  pogođen naglim gubitkom sina.

Sage Stalone je mlađi od dvojice sinova iz prvog braka slavnoga glumca sa Sašom Čak sa kojom se razveo 1985., nakon desetogodišnjeg zajedničkog života.

"Ovo je tragedija. Bio je mlad, izuzetno talentovan i dobar reditelj i predivna osoba"- izjavio je advokat Sage Stalone. Rekao je da se ne znaju sve pojedinosti, ali smatra kako je reč o nekoj vrsti tragične nesreće. Za 36-godišnjeg sina poznatog američkog glumca rekao je da je bio pun života i da "uopšte nije bio depresivan ili nešto slično"

Sage Stalone je kao glumac debitovao 1990. u petom nastavku sage o bokseru Rokiju Balboi, a reč je o ulozi koja je proslavila njegovog oca sa kojim je 1996. nastupio i u filmu katastrofe "Svetlost dana" (Daylight). Nakon toga je glumio samo u niskobudžetnim filmovima i počeo da se bavi režijom i produkcijom pa je tako 2005. snimio video dokumentarac "Alan Yates", a godinu dana kasnije i svoj prvi kratki film "Vic".

Autor: J.B.
Foto: TMZ

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>