Region

Svet

Stanija Dobrojević i Adem Ljajić zajedno u Bečićima

Iako su pokušali da sakriju svoju vezu, Stanija Dobrojević, starleta i učesnica “Survivora VIP“, i Adem Ljajić, fudbaler Fjorentine, viđeni su u Bečićima, u jednom od najluksuznijih hotela na Crnogorskom primorju, a kako tvrdi izvor blizak paru, njih dvoje su šest dana proveli zajedno.

Stanija Dobrojević i Adem Ljajić zajedno u Bečićima



"Stanija i Adem su nedavno uživali u odmoru na moru. Ali, gledali su da prođu neopaženo, pa su došli odvojeno, a tako su se i vratili u Beograd, nisu išli istim avionom" - kaže izvor blizak novopečenom paru.

"Stanija je prošle subote sama otišla u Crnu Goru, a Adem ju je tamo čekao. Proveli su šest dana zajedno i maksimalno su se trudili da ne budu viđeni. Stanija se sama vratila u Beograd, a Ljajić je rešio da još neko vreme ostane u Crnoj Gori" - zaključuje  sagovornik, dok Ljajić i Dobrojevićeva, o čijoj romansi je počelo da se spekuliše pre nekoliko nedelja, do zaključenja broja nisu bili dostupni za komentar.

Inače, za mladog fudbalera do sada se nisu vezivale dame iz javnog života, dok je kontroverzna starleta, osim po brojnim golišavim fotografijama na kojima napadno ističe zadnjicu i silikonske grudi, poznata i po navodnim vezama sa Ljajićevim kolegama Gojkom Kačarom i Lolom Smiljanićem, a donedavno je isticala da u Americi ima verenika, izvesnog Rusa.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto:svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>