Region

Svet

Dača Ikodinović : Uživam u slobodi (Foto)

Od kada se razveo od pevačice Nataše Bekvalac, Danilo Ikodinović uživa u momačkom životu.

Dača Ikodinović : Uživam u slobodi (Foto)



To je potvrdio i prepiskama sa jednim svojim prijateljem na društvenoj mreži “tviter” kada mu je ispričao koliko mu odgovara momački život i to što ga niko ne proverava.

"Da sam i malo normalan, otišao bih posle moje kafane kući. Ne, ja sam obišao jednu, pa drugu i sad razmišljam da idem u treću" - napisao je bivši vaterpolista, a onda sa drugom počeo da razmenjuje iskustva o bračnom životu.

"Shvatam u čemu je problem, nema nikoga kod kuće! (smeh) Ili je to lepota, nikako problem. Nema lepšeg osećaja od bezbrižne slobode!" - napisao je Dača i dodao:



"I ono kad uđeš u kuću i niko te ne pita gde si bio. Izađeš iz kuće ujutru, a niko te ne pita gde ćeš - hvalio se svojim trenutnim statusom Danilo, a kada mu je prijatelj ponudio nakratko svoju ženu da bi on malo vodio momački život, bivši vaterpolista rekao je kratko i jasno: „Plaćam da je zadržiš“! 

Inače, juče se navršilo tačno četiri godine od kada je bivši vatarpolista doživeo tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je jedva preživeo. Povodom toga postavio je status:

" Da, danas mi je nezvanični 4. Ali sam ja stvarno rođen 4. oktobra".

Autor: J.B.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>