Region

Svet

Jelena Karleuša: Ja jesam lavica ali ne mogu da režim 24 časa dnevno

Jelena Karleuša je pre par dana gostovala u Crnoj Gori, i kako je u "Jutarnjem programu" na Pink televiziji rekla, raspametila ih je sve svojim novim pesmama.

Jelena Karleuša: Ja jesam lavica ali ne mogu da režim 24 časa dnevno


Na početku razgovora, Jelena se nasmejala i pogeldala u Vladu Stanojevića, pa ga upitala:

"Zašto još uvek nije izašao moj CD u Crnoj Gori", nasmejala se Diva.

Razgovor je tekao opušteno, a Jelena je bila i više nego zadovoljna. Blistala je u beloj košuljici, kratkoj crnoj suknjici, i naravno, visokom potpeticama.

Poznato je da je prilikom jednog intervjua, rekla kako je njen mozak njen "polni organ". Vlada se osvrnuo na to, i rekao kako na jednoj od reklama melje figuru ljudskog mozga, na šta se Jelena nadovezala:

"Bravo, konačno neko da kaže kako treba. Naravno da nisam mlela pravi mozak", šaljiva je Karleuša.

Pričala je o estradi i koliko je teško biti JK u Srbiji punoj predrasuda. Priznala je da je veoma ranjiva i izuzetno emotivna.

"Ja jesam lavica ali ne mogu da režim 24 časa dnevno".

Simbolika krsta koji je iscrtan na leđima ove pevačice u jednoj od reklama se u stvari odnosi, kako je i sama pevačica rekla, na težak teret slave, pogotovu njene, jer je uvek drugačija, osporavana, ali u većini slučajeva, voljena baš zbog te različitosti.

S obzirom na eksplicitne tekstove, u prvom redu pesme "Sodoma i gomora", voditelj ju je upitao kako je uopšte pristala na sve to.

"Pa kada sam pročitala tekst pesme, shvatila sam da je Marina Tucaković prešla na neke jače droge", našalila se Diva i dodala:

"A zatim mi je Marina rekla. Nisam znala da si tolika malograđanka. Pa ti si ta koja može da ga iznese. Jedino ti". To je jedna surova i izuzetno realna pesma, ali ne samo za Srbiju, već i čitav svet".

Izvor: Smedia
Foto: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>