Region

Svet

Vlada Vuksanović: Zasluženo sam pobedio (Video)

Ovogodišnji pobednik rijalitija "VIP Survajvera“ Vladimir Vuksanović pobedu i osvajanje nagrade od 50.000 evra proslavio je sa svojim prijateljima i saplemenicima na popularnom beogradskom splavu "Fristajler".

Vlada Vuksanović: Zasluženo sam pobedio (Video)



Vlada je izjavio i kako misli da je zasluženeo pobedio:

"Mislim da jesam, bio sam stvarno korektan, sve sam pričao ljudima u lice, nisam spletkario" - izjavio je Vlada za Kurir.

Četrdesetak minuta po završetku finala Vlada i družina stigli su na splav, gde su ih čekala dva separea. Cela ekipa ovogodišnjeg "Survajvera“, izuzev Jelene Maćić i Kristine Bekvalac, slavila je do ranih jutarnjih časova. Pio se šampanjac, skakalo se po stolovima, a od pobednika je bila veselija samo Ava Karabatić, koja mu je, ruku na srce, i donela pobedu. Vuksanović nam je otkrio da se nadao da će se atraktivna Hrvatica odlučiti za njega, a ne za Milana Gromilića:

"Očekivao sam. Mada, očekivao sam i da će Jelena glasati za mene, pa nije. Nikad se ne zna"!

A onda se osvrnuo i na to što je Ava zaljubljena u njega.

" To je krenulo još pre početka „Survajvera“. U autobusu smo sedeli jedno do drugog i ona mi je tačno u dvanaest čestitala rođendan, pošto mi je bio rođendan tad kad smo polazili. U više navrata mi je to otvoreno rekla, a i ja sam njoj rekao šta mislim. Stvarno smo prijatelji, drugari. Nadam se da će tako i ostati" - naglasio je Vlada, rekavši da trenutno nije zaljubljen.



Autor: J.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>