Region

Svet

Vlada Vuksanović na meti manipulacija! Bivši admin zloupotrebio manekenov Fejsbuk profil!

Maneken Vlada Vuksanović, koji je nedavno raskinuo veridbu sa pevačicom Natašom Bekvalac, rekao je da nije istina da pati za Bekvalčevom, niti mu ne nedostaju njeni plavi uvojci.

Vlada Vuksanović na meti manipulacija! Bivši admin zloupotrebio manekenov Fejsbuk profil!Vlada Vuksanović pati za Natašom Bekvalac, nedostaju mu njeni plavi uvojci!
Naime, jedna dnevni list objavio je informaciju da poznatom manekenu "fale plave lokne" s konstatacijom da Vlade Vuksanovića pati za Natašom, što je maneken demantovao.

Naime, radi se o zloupotrebi njegove oficijelne stranice i statusu koji u opšte ne postoji i koji je plod mašte jednog bivšeg admina, te sudeći po tome, svi su dovedeni u zabludu.

"Ovaj put sam ja predmet manipulacije, sutra će biti neko drugi. Niko ne može uticati na ponašanje fanova, pa zato njihova pisanja treba da ostanu na stranicama koje su za to namejene. Drugačiji tretman može dovesti do mnogo težih posledica po lica o kojima se piše. Ja sam koliko-toliko dobro prošao", rekao je maneken za Kurir-info.rs.

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Vlada Vuksanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>