Region

Svet

Srpkinje koje su se najbogatije udale (Foto)

Sandra Nikolić u braku je sa Andrejom Meljničenkom čiji je imetak procenjen na 10,8 milijardi dolara i koji je trenutno na 81. mestu “Forbsove” liste najbogatijih

Srpkinje koje su se najbogatije udale (Foto)



Sandra Meljničenko, koja je udata za jednog od najbogatijih ljudi na svetu, postala je mama i listi ostvarenih želja dodala je još jedan uspeh. Ona je jedna od malobrojnih domaćih zvezda koje su uspele da se istinski bogato udaju, a njene „koleginice“ su Ivana Berendika i Jelena Jakovljević.

Nekadašnja manekenka i članica jedne od postava grupe “Models” Sandra (devojačko Nikolić) Meljničenko (35), pre dva dana je na svet donela devojčicu, prvo dete iz braka s ruskim biznismenom i milijarderom Andrejom. Porodila se u istoj bolnici kao i holivudska zvezda Anđelina Džoli koja je pre nekoliko godina na svet donela blizance – u porodilištu Lenval u Nici. Sandrin muž je vlasnik nekretnina širom sveta, uključujući vilu u Francuskoj, stan u Moskvi vredan 25 miliona dolara, stan penthaus u Njujorku od 12,5 miliona dolara, a svojoj supruzi je takođe kupio stan u Beogradu, megajahtu od 300 miliona dolara i jedno omanje ostrvo u Karipskom arhipelagu.

Jelena Jakovljević udata za Saida bin Draiju, čiji je saldo u banci oko šest milijardi dolara, a porodica važi za jednu od najbogatijih u Ujedinjenim Arapaskim Emiratima



Nekadašnja misica, nedavno je drugi put postala mama i svom suprugu Saidu bin Draiju pored trogodišnje kćerkice Asje podarila je i sina Halila. Said i Jelena su nedavno otvorili i luksuzni dečji vrtić za decu imućnih ljudi. Par živi na relaciji Dubaji-London.

Suprug Ivane Berenike je jedan od prvih investitora u „Guglu“ i čovek koji je poznat po finansijskim transakcijama u Silikonskoj dolini.



Ivana Berendika i Tomas Jermoluk zajedno imaju više od 100 miliona dolara. On je veliki IT mogul i uspešan investitor u toj oblasti. U braku su od 2006.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>