Region

Svet

Razvode se Marko Jarić i Adriana Lima?!

Popularni svetski par, košarkaš Marko Jarić i njegova supruga Adriana Lima, za nekoliko meseci treba da dobiju drugo dete.

Razvode se Marko Jarić i Adriana Lima?!



Uprkos tome, kako tvrde neki izvori, između bračnih partnera postoje trzavice. Naime, oni su se donedavno pratili na svojim „tviter“ profilima i kačili zajedničke slike, ali već neko vreme to ne čine! Adriana u svojim statusima ne pominje supruga, a nedavno je Marko imao ironičan status vezan za tekst koji je izašao na jednom portalu o Liminom humanitarnom radu:

“Dobra priča, loš rijaliti”, napisao je košarkaš. Poslednja zajednička fotografija sportiste i manekenke nastala je 1. marta, a na „tviter“ ju je okačio Marko.
Poznato je da je Jarić već dva puta dolazio u Beograd da obiđe svoju rodbinu, ali sam, jer njegova lepša polovina navodno nije mogla da krene s njim zbog poslovnih obaveza, iako su pre toga izjavili da će doći oboje.

Kako prenosi nedeljnik „Skandal“, popularni par prodaje vilu kupljenu na početku braka u Los Anđelesu. Podsećanja radi, ranije su oboje tvrdili da tu kuću nikada neće prodati jer ih za nju vežu lepe uspomene. Lepa manekenka se trenutno nalazi sa ćerkom Valentinom u Južnoj Americi, a njen suprug, navodno zbog obaveza, nije s njima.

Adriana je pre nekoliko meseci, kada je saznala da je opet u drugom stanju, izjavila da je presrećna zbog trudnoće i da sa Jarićem želi bar još dvoje dece. Da li su ove „sitnice“ zaista razlog za razlaz ostaje da se vidi.

Popularni košarkaš Marko Jarić i manekenka Adriana Lima upoznali su se 2006, a tek godinu dana kasnije upustili su se u ljubavnu vezu.

"Moram da priznam da me je Adriana prilikom prvog susreta „oduvala“ jer kada sam se predstavio, ona je sedela bosa, povijene glave, koju je podigla tek da bi rekla „Adrijana“ i okrenula se. E, tad je u meni proradio inat. (smeh) Ipak smo se te večeri upustili u konverzaciju i razmenili brojeve telefona, ali smo narednih godinu dana bili samo prijatelji jer je ona bila u vezi" - rekao je Marko, koji se 2009. oženio Adrianom.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>